TEPEDE Hrvatska » O nama

TEPEDE d.o.o.

Tvrtka TEPEDE d.o.o. osnovana je 1998. godine u Zagrebu.

Djelujemo na području digitalnog tiska a bavimo se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalnog ispisa na opremi solventne, vodene, uljne ili UV tehnologije i sublimaciji.
Dio smo međunarodne TEPEDE organizacije u strukturi Kleibergen Holdinga sa sjedištem u Amsterdamu. Izuzev Hrvatske lokalno smo prisutni u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Bugarskoj sa identičnim prodajnim i stručnim programom.

Naši internacionalni eksperti neprekidno prate događanja u predmetnim tehnologijama (poglavito ink-jet) te izvode ispitivanja i pažljivi odabir novih materijala koji su prisutni u preko četrdeset zemalja Europe i svijeta.

Trudimo se neprestano obogaćivati ponudu kako bi naši klijenti mogli dobiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu. Potencijal nam omogućava usluživanje kako klijenata koji su započeli poslove u svijetu grafike, tako i sve one koji uz našu podršku godinama rješavaju sve potrebe redovitih i većih projekata što je prepoznato i od strane naših partnera u regiji .

Pored printera velikog formata u našem programu možete naći scannere i kopirne uređaje, plastifikatore i opremu za doradu vaših vizuala kao i sva potrebna programska rješenja za digitalnu ink-jet opremu.
Aktivnim radom promičemo neke od renomiranih proizvođača kao što su: Seiko, Mutoh, EFI, Epson, 3M, Caldera, Neolt, Teckwin, Hewlett Packard, Cruse, Onyx, SAi …

Studiji sa digitalnim ispisom, dizajneri, CAD/GIS korisnici, projektni uredi i ostali imaju potrebe za svakodnevnim korištenjem medija i boja za svoje potrebe, te u nama prepoznaju partnera na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku. Naši klijenti znaju da su im potreban materijal i usluge dostupni odmah, imajući na umu da robu kontinuirano imamo na lageru te ista može biti dostavljena u najkraćem mogućem roku. Naručeno možete preuzeti na našem skladištu ili će Vam biti dostavljeno na području Republike Hrvatske kao i inozemstva.

Spremni smo udovoljiti i svaki Vaš poslovni zahtjev, slobodno nam se obratite sa povjerenjem!

Seiko Infotech Mutoh Caldera Neolt EFI Rastek Epson Teckwin HP Cruse Onyx Graphics Scanvec Amiable

PROIZVOĐAČI

Seiko Infotech
Mutoh
Epson
EFI Rastek
HEXIS
Neolt
Arlon
INX
Teckwin
Onyx Graphics
Scanvec Amiable
CRUSE
Caldera
Hewlett Packard
3M
Prijava novog korisnikaTEPEDE web-trgovina - ulaz

Svi podaci i fotografije na ovim internet stranicama isključivo su informativne prirode.