Proizvodi » Skip Navigation LinksGrafički sustavi » Ostalo

Cielle Beta cnc mini-center

Šifra: 

Robusni vertikalni CNC za izradu preciznih gravura i kalupa. Beta modeli omogučuju vrhunsku obradu mesinga, aluminija i čelika i za najzahtjevnije potrebe.

Na upit
AXYZ CNC sustavi

Šifra: 

AXYZ je kanadska tvrtka, specijalizirana isključivo za razvoj i proizvodnju CNC strojeva, sa dugogodišnjom tradicijom. U odnosu na konkurentske strojeve, AXYZ strojevi izrazito je robusni, modularni i pouzdani, pošto im je namjena kako za grafičku primjenu, tako i za ostale grane industrije.

Na upit
Kalender stroj

Šifra: 

Profesionalni stroj za Dye sublimaciju i termofiksaciju boje. Budući da ne koristi ulje, kao ni vrući zrak, ne zahtjeva posebno održavanje. Sučelje i korištenje je vrlo jednostavno.

Na upit
APS PUREX Captivair

Šifra: 

Purex Captivair je samostalni pročiščivač zraka koji omogućuje sigurno, ekološki osvješteno i ugodno printanje u svakom prostoru. Vrlo jednostavna upotreba i maksimalna mobilnost i fleksibilnost. Uređaj nije potrebno spajati na posebne odvode, već se koristi kao samostalni filter koji filtrira sve jake i neugodne mirise uzrokovane printanjem.

Na upit
Stroj za varenje cerada

Šifra: 

Stroj za varenje cerada tj. impulsna varilica koji dolazi u širini 1300mm iako je moguće staviti nastavke po 1000mm sa svake strane (visina vara je 25mm). Cerade je moguće spajati u veće cjeline, pojačavati rubove, praviti džepove i utore itd.

Na upit
Automatski Eyelet stroj

Šifra: 

Automatski ili polu-automatski stroj za bušenje i umetanje ringova na cerade. Sa navedenim strojem je moguće postaviti aluminijske ringove na bannere i tako ih postaviti u unutrašnjost ili vani. Veličina ringa je 70 (ø int.16mm.; ø ext. 28mm.).

Na upit
Stranica 1 od 1

Cijene u katalogu su okvirne i služe isključivo u orjentacijske svrhe, te su kao takve neobvezujuće.

Prikazane cijene ne uključuju rabate.

PROIZVOĐAČI

Seiko Infotech
Mutoh
Epson
EFI Rastek
HEXIS
Neolt
Arlon
INX
Teckwin
Onyx Graphics
Scanvec Amiable
CRUSE
Caldera
Hewlett Packard
3M
Prijava novog korisnikaTEPEDE web-trgovina - ulaz