Proizvodi » Skip Navigation Links

Naziv: Opis i svojstva proizvoda: Cijena:
3M obostrano samoljepljiva traka Šifra:  3M obostrano samoljepljiva traka se koristi za spajanje raznih materijala, a dolazi kao originalna ljepljiva traka na standardnim display sistemima. Osim za display sisteme, na kojima se koristi kod zamjena ispisa, ljepljiva traka služi i za spajanje materijala ili aplikaciju materijala na određene površine.
Svojstva proizvoda:
Na upit
Air release tool - olovka za bušenje mjehurića Šifra:  Olovka za bušenje mjehurića na apliciranim folijama omogućuje rješavanje stalnog problema zarobljenih jastučića zraka koje se vide nakon aplikacije folija na površinu. Prednost olovke nad skalpelom je jednostavnija upotreba, brži rad i onemogućavanje kasnijeg pucanja folije na zarezanim mjestima.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M IJ25 monomerne samoljepljive folije Šifra:  IJ25 folije su dostupne kao prozirne folije (koristi se i kao laminacija), u sjajnoj ili mat bijeloj boji, sa prozirnim ili sivim ljepilom u removable ili permanent varijanti. IJ25 su najšire primjenjivi vinyli za ravne površine i aplikacije do 2 godine.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M Car wrapping folija Šifra:  Cast samoljepljiva folija koja se koristi za ''oblačenje'' vozila u određenu boju. Trenutno imamo mat crnu foliju koja omogućuje transformaciju vozila, bez bojanja istog. Posebnost ovih folija su prepoznali i proizvođači automobila, motocikala i razne tuning kuće koje koriste 3M SC85 za presvlačenje limitiranih verzija automobila i motocikala u prepoznatljive mat ili sjajne nijanse...
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M DiNoc Carbon Šifra:  DiNoc folije su visoko kvalitetne i realne imitacije carbona, svih vrsta drveta, kože, kamena i slično. Iako možemo naručiti sve vrste DiNoc folija, na lageru držimo Black Carbon za presvlačenje raznih površina, između ostalih i automobila, motocikala i slično.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M 3950 Edge sealer Šifra:  Edge sealer ili primer za rubove osigurava snažno prijanjanje samoljepljivih folija na površine, pogotovo utore i rubove. Prije završetka aplikacije, na samom rubu, se nanosi tanki sloj primera kao i na rub aplicirane folije. Navedeni primer nije klasično ljepilo, već premaz koji stvara dodatnu površinsku napetost površine i omogućuje maksimalno prianjanje ljepila sa folije.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M VHB traka i primer za VHB traku Šifra:  Više nije nužno šivati i/ili variti bannere, što stvara znatno usporavanje proizvodnje onima koji nemaju svoju varilicu ili stroj za šivanje bannera. Jednostavna aplikacija je gotova vrlo brzo. Sve što trebate jest prijeći prednju i zadnju stranu bannera, na koji će doći VHB traka, tankim slojem primera, pustiti da se osuši i jednostavno zalijepiti bannere. Ne morate brinuti za izdržljivost, pravilni VHB spoj je i snažniji od samog bannera.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M SJ356D Dual Lock Mini - 25mm Šifra:  Dual Lock Mini je popularno nazvana čičak traka te se već nebrojeno puta dokazala kao izuzetno snažno vezivo koje olakšava brze i jednostavne promjene ploča sa ravnih površina. Čičak traka nam je poslužila za postavljanje Vikuiti displaya na izloge i čvrstih ploča na pultove, vrata i ostale površine sa ciljem jednostavne i brze izmjene.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M CPA-1 Power grip applicator Šifra:  Power grip applicator je široki aplikator koji olakšava aplikaciju folije na velike površine poput autobusa, velikih natpisa i slično. Osim tvrde plastike koja osigurava izdržljivost, zaštitu materijala osigurava završetak aplikatora od filca.
Svojstva proizvoda:
Na upit
3M 751 Hand roller 50 mm Šifra:  Hand roller ili ručni valjak služi za jednostavniju aplikaciju folija na rubove ili spajanje bannera VHB trakom. Prednost navedenog rollera je u snazi i izdržljivosti istoga. Sam valjak je napravljen od kvalitetne tvrde gume što osigurava sigurnu aplikaciju koja štiti površinu.
Svojstva proizvoda:
Na upit
Stranica 1 od 2

Cijene u katalogu su okvirne i služe isključivo u orjentacijske svrhe, te su kao takve neobvezujuće.

Prikazane cijene ne uključuju rabate.

PROIZVOĐAČI

Seiko Infotech
Mutoh
Epson
EFI Rastek
HEXIS
Neolt
Arlon
INX
Teckwin
Onyx Graphics
Scanvec Amiable
CRUSE
Caldera
Hewlett Packard
3M
Prijava novog korisnikaTEPEDE web-trgovina - ulaz