Mutoh ValueJet 426UF

Mutoh ValueJet 426UF

Mutoh ValueJet 426UF je kompaktni A3 + plošni LED UV pisač sa 6 boja s integriranim vakuumskim stolom. Na površini ispisnog stola od 483 mm x 329 mm, VJ-426UF omogućuje izravan ispis na predmete debljine do 70 mm. Pisač će isporučiti izuzetnu kvalitetu ispisa na širokom izboru čvrstih materijala i predmeta, uključujući ABS, Alu-ploču, PC, PE, PET, PMMA (akril), PP, PS, PVC i staklo.

Energetski učinkovita LED UV lampa najnovije generacije osigurava iznimno oštre, sigurne i za korištenje spremne ispise. Njegove niske radne temperature omogućuju i ispisivanje na podloge osjetljive na toplinu. U usporedbi s "klasičnim" UV tiskom, Mutoh LED UV tehnologija pruža vam najsuvremenije zdravstvene i sigurnosne prednosti: nema generiranja ozona, bez žive i olova. Štoviše, Mutohova nova LED UV boja i lak su potpuno bez VOC-a i ne sadrže opasne onečišćivače zraka.

Istaknute značajke:

- Kompaktni stolni A3 + plošni LED UV pisač

- CMYK LED UV boja

- opcionalna bijela boja i lak za luksuznu ili specijalnu završnu obradu

- Ispis na široku paletu proizvoda i njihovih prototipova, čak i 3D objekata

- Niska potrošnja energije i niske temperature idealne za materijale osjetljive na toplinu

- 0% VOC - bez HAP-a - bez isparavanja - bez žive - bez olova

- Mutoh Inteligentna tehnologija tiskanja (i²)

- spreman za ispis - VJ-426UF dolazi s upravljačkim programom za Windows i Mutohov alat za uređivanje layera te kontrolu bijele i laka

Višenamjenski VJ-426UF pisač će isporučiti iznimno oštar, visokokvalitetni ispis i posebno je usmjeren za brze isporuke ili jednokratne linije proizvoda i njihovih prototipova, personaliziranog poklon programa, ambalaže, suvenire, nagrade, specijalne Industrijske predmete kao i etikete, naljepnice, znakove itd.


Printer se trenutno nalazi u našem Showroomu tako da ga možete vidjeti u radu kada kod poželite.