O nama

Kontinuirano radimo na kvalitetnom proširenju našeg portfolia.

Tvrtka TEPEDE d.o.o. osnovana je 1998. godine u Zagrebu. Djelujemo na području digitalnog tiska a bavimo se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalnog ispisa na opremi solventne, vodene, latex i UV tehnologije te sublimaciji. Dio smo međunarodne TEPEDE organizacije prisutni u 10 zemalja sa vrlo sličnim prodajnim i stručnim programom.

Naši internacionalni eksperti neprekidno prate događanja u predmetnim tehnologijama (poglavito ink-jet) te izvode ispitivanja i pažljivi odabir novih materijala koji su prisutni u preko četrdeset zemalja Europe i svijeta.

Trudimo se neprestano obogaćivati ponudu kako bi naši klijenti mogli dobiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu. Potencijal nam omogućava usluživanje kako klijenata koji su započeli poslove u svijetu grafike, tako i sve one koji uz našu podršku godinama rješavaju sve potrebe redovitih i većih projekata što je prepoznato i od strane naših partnera u regiji.

Pored printera velikog formata u našem programu možete naći rezače, skenere, kopirne uređaje, plastifikatore i opremu za doradu vaših vizuala kao i sva potrebna programska rješenja za digitalnu ink-jet opremu.
Aktivnim radom promičemo neke od renomiranih proizvođača kao što su: Mutoh, Flora, Summa, ONYX, Arlon, Hexis, Decal, Soletex, Fedrigoni grupa (Ritrama), AXYZ, Neolt, Transmatic, Kala, Triangle INX, Scanvec Amiable, Caldera, Ergosoft, Colortrac, OKI (Mimaki), Teckwin …

Studiji sa digitalnim ispisom, dizajneri, CAD/GIS korisnici, projektni uredi i ostali imaju potrebe za svakodnevnim korištenjem medija i boja za svoje potrebe, te u nama prepoznaju partnera na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku. Naši klijenti znaju da su im potreban materijal i usluge dostupni odmah, imajući na umu da robu kontinuirano imamo na lageru te ista može biti dostavljena u najkraćem mogućem roku. Naručeno možete preuzeti na našem skladištu ili će Vam biti dostavljeno na području Republike Hrvatske kao i inozemstva.

Slobodno nam se obratite sa povjerenjem!