Blog

Pogledajte gdje smo sve bili i što smo sve radili

RI-Mark Platinum: Idealan izbor folija za izrezivanje

RI-Mark Platinum: Idealan izbor folija za izrezivanje

Predstavljamo RI-Mark Platinum, inovativni raspon samoljepivih folija dizajniranih za rezanje, koji se pokazuju učinkovitima u različitim primjenama, od označavanja vozila do oglašavanja u trgovinama, kafićima, restoranima, kako za vanjsku tako i za unutarnju upotrebu. Ovi vinili optimalan su izbor za primjene na ravnim ili blago zakrivljenim površinama, s mogućnošću primjene suhim ili mokrim metodama.

RI-Mark Platinum nudi široku paletu boja s 72 nove nijanse, osiguravajući iznimnu stabilnost boja do 10 godina, čak i u vanjskim uvjetima. Spaja precizno dizajniran izgled s naprednim tehnološkim rješenjima, osiguravajući izvrsnu prianjanje i svestranost u različitim primjenama.

Ključne značajke uključuju najvišu razinu sjaja, 70 boja s Kraft linerom (bez Airflowa) i 25 s Airflow linerom, debljinu od 65 µm i duljinu role od 25 m za obojene verzije, te 50 m za bijelu i crnu boju.

Glavne prednosti su visoka neprozirnost, izvrsna sposobnost rezanja, snažno prianjanje na različite podloge, poboljšan sjaj, dobra prilagodljivost zakrivljenim površinama, te bijela i crna boja također dostupne s Airflowom za jednostavnu i brzu primjenu.

Primjene uključuju označavanje vozila, natpise na prozorima i panelima, dugoročno oglašavanje unutar i izvan prostora, te znakove za usmjeravanje.

Osigurajte neodoljiv dizajn i trajnost za svoje projekte. Snažno ljepilo na bazi solventa jamči izvrsnu dimensionalnu stabilnost i otpornost na vodu i otapala. Visokosjajni polimerni film s UV stabilizatorima osigurava postojanost boja na otvorenom prostoru do 10 godina, bez rizika od promjene ili blijeđenja boje. Visoka prilagodljivost i fleksibilnost vinila debljine 65 µm jamče savršene rezultate u svakoj situaciji.

RI-Mark Platinum posebno je dizajniran za jednostavno rezanje na raznolikim rezalnim ploterima/rezačima. Također je pogodan za termalni prijenos tinte i sitotisak.