Blog

Pogledajte gdje smo sve bili i što smo sve radili

Ritrama Ri-jet Optima – samoljepiva folija bez kompromisa!

Ritrama Ri-jet Optima – samoljepiva folija bez kompromisa!

Ritrama Ri-jet Optima serija je niz samoljepivih vinila dizajniranih za digitalni tisak velikog formata. Predstavlja idealni vinil za srednje i dugotrajno korištenje u unutarnjim i vanjskim prostorima na ravnim i blago zakrivljenim površinama. Zahvaljujući Airflow ljepilu, to je iznimno učinkovito rješenje za jednostavnu primjenu bez mjehurića. Ova posebna struktura ljepila osigurava glatku i bezbrižnu aplikaciju na površinama, čime se štedi vrijeme i troškovi. Kao rezultat toga, Ri-jet Optima postaje neophodan alat za sve tiskarske projekte gdje se naglašavaju preciznost i jednostavna primjena.

Polimerna folija s UV stabilizacijom osigurava postojanost boje otisnute površine do 5 godina. Trajno ljepilo pruža odlično prianjanje na različite površine i dostupno je u prozirnoj ili sivoj boji za dodatnu neprozirnost. Ovisno o vašim preferencijama, dostupna je i verzija s kraft linerom težine 135 g/m² (bez Airflow-a).

Glavne prednosti

• Visoka prilagodljivost površinama

• Visoka dimensionalna stabilnost (bez ili sa vrlo malo skupljanja)

• Kompatibilnost s solventnim, eco solventnim, lateks i UV bojama

• Idealno za sve glatke površine

• Dostupno u sjajno bijeloj, prozirno sjajnoj i prozirno mat verziji

• Dostupno s prozirnim i sivim ljepilom

Tipična uporaba

Ri-jet Optima je optimalno rješenje za srednje i dugotrajno vanjsko oglašavanje na vlakovima, automobilima i autobusima. Izvrsni rezultati mogu se postići i za srednje i dugotrajne unutarnje primjene u trgovinama, trgovačkim centrima i na aerodromskim terminalima, na svim ravnim i blago zakrivljenim površinama.

Debljina od 75 mikrona osigurava izvrsnu trajnost i prilagodljivost.

Vinil udovoljava REACH regulativi i Smjernicama RoHS. Ri-jet Optima - Vaš premijerni izbor za kvalitetan i trajan samoljepivi tisak.