Blog

Pogledajte gdje smo sve bili i što smo sve radili

Samoljepiva folija bez ljepila? Easy Grip!

Samoljepiva folija bez ljepila? Easy Grip!

Prednosti ljepila s nanotehnologijom:

 "Easy Grip" je PET folija s posebnim tretmanom površine ''ljepila'' s nanotehnologijom, bez upotrebe ljepila, što donosi nekoliko prednosti:

  1. Jednostavno korištenje i uklanjanje: Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, lako je zalijepiti foliju i zatim je ukloniti bez ikakvih poteškoća. Ne morate brinuti o ostavljanju ostataka ljepila ili oštećenju površine.
  2. Ponovna upotreba: Ova folija može se koristiti više puta, a njezin položaj može se prilagoditi bez gubitka svojstava. Omogućuje fleksibilnost u vašim primjenama i štedi vrijeme i novac.
  3. Bez ostataka ljepila: Zahvaljujući nanotehnologiji, ne morate brinuti o neugodnom uklanjanju ostataka ljepila s površine. Vaše površine bit će čiste i neoštećene.


Dvije varijante: Bijela i Ultra prozirna

Materijal "Easy Grip" dostupan je u dvije varijante, što ga čini prilagodljivim vašim specifičnim potrebama. Bijela završna obrada pruža idealnu podlogu za klasične grafike, dok ultra prozirna verzija omogućuje maksimalnu transparentnost i vizualnu privlačnost.

Ključne značajke:

"Easy Grip" ima nekoliko ključnih značajki koje ga čine pogodnim za različite primjene:

  • Lako uklanjanje: Jamči lako uklanjanje i ponovnu upotrebu ili premještanje bez oštećenja površine.
  • Izvrstan finalni premaz: Zahvaljujući tretmanu površine, postići ćete izvrsnu kvalitetu ispisa i odličnu reprodukciju boja.
  • Brzo sušenje: Aplikacija je moguća vrlo brzo nakon ispisa.
  • Pogodno za ravne i glatke površine: Idealno za primjene na ravnim i glatkim površinama - staklu, akrilnim pločama, glatkim drvenim površinama.

Primjene:

"Easy Grip" pogodan je za širok spektar unutarnjih primjena:

  • Ukras prozora: Stvarajte atraktivne uzorke i dekoracije na prozorima ne brinući se o trajnom ljepljenju.
  • POS (Point of Sale): Koristite ovaj materijal za stvaranje privlačnih oglasa i znakova na prodajnim mjestima.
  • Oglašavanje koje privlači pažnju: Visoka kvaliteta slike i mogućnost ponovne upotrebe čine ga idealnim za upečatljivo oglašavanje.
  • Prezentacije: Stvarajte profesionalne i sofisticirane prezentacije, npr. privremenu dekoraciju prodajnog štanda.

Tiskanje s solventnim, eko-solventnim, lateks i UV pisačima

Fleksibilnost "Easy Grip" folije također je jasno vidljiva zahvaljujući njenoj kompatibilnosti sa svim glavnim tehnologijama tiskanja. Ne morate se prilagođavati, "Easy Grip" prilagođava se vama.

Iskoristite sve prednosti ove PET folije! Visoka kvaliteta, jednostavna primjena i uklanjanje, te mogućnost ponovnog pozicioniranja, ovaj materijal nudi revolucionarno rješenje za vaše potrebe u oglašavanju, dekoraciji i označavanju.