Digimura 2.1

Digimura 2.1

Digimura 2.1 asortiman zidnih obloga svjetske klase s podlogom od tkanine. Papergraphics ga je razvio i lansirao na zahtjevno tržište Europe prije više od petnaest godina. Danas Digimura postavlja standard u unutarnjem uređenju interijera i omogućuje printane tapete za komercijalne interijere i javne prostore s velikim prometom.

Digimura 2.1 je Papergaphics-ovo najkvalitetnije rješenje za digitalni ispis velikih formata stvoren za dizajnere, arhitekte i stručnjake za uređenje interijera za sve vrste uređenja interijera, od instalacija u kafićima, barovima i restoranima do maloprodajnih trgovina, hotela, bolnica, ureda i muzeja.

Ova čvrsta i debela poliesterska tapeta od 350 g / m2 izdržljiva je i predviđena za dugoročne komercijalne instalacije. Ima ugrađen biocid za antibakterijsku i gljivičnu zaštitu koji štiti i materijal i stijenku od bakterija, plijesni i gljivica. Također dolazi s jedinstvenim, dodatnim premazom za poboljšani prihvat tinte i vrhunsku kvalitetu ispisa. Ovaj specijalni premaz čini ga savršeno prikladnim za sve Eco-solventne, Solventne, UV i Latex boje.

Digimura ima vatrootpornost od B - s2, d0 prema požarnom standardu EN 13501 (Euroklasa) čak i kad je printan. Također ima CE certifikat prema propisima o građevinskim proizvodima EN 15102 i EN 12149.

Za ekološke performanse, Digimura postiže A+ razinu VOC -a, što znači 'vrlo niske' emisije HOS -a. Također ima Deklaraciju o ekološkim proizvodima (EPD) prema standardima ISO 14025 što može pridonijeti; LEED, SKA, BREEAM i druge 'zelene' standarde uređenja.

Dizajniran da ide korak dalje od ostalih zidnih tapeta s digitalnim ispisom - Digimura 2.1 je 'dragulj u kruni' na širokom tržištu za aplikaciju komercijalnih i javnih prostore. Pet različitih završnih obrada i implementirani antibakterijski i gljivični biocidi čine Digimura 2.1 savršenim za uporabu u zdravstvenim okruženjima, prodavaonicama hrane, školama, vrtićima i obrazovnim ustanovama, pa čak i područjima s visokom vlagom, poput bazena.