Intec ColorCut FB8000PRO

Intec ColorCut FB8000PRO

Kada je količina proizvodnje bitna, FB8000 dolazi na svoje.


Jednom postavljen, FB8000PRO može raditi bez nadzora, jednostavno nadgledati proizvodnju i ponovno slagati medije te uklanjati gotove radove iz izlazne ladice - rezanje i biganje gotovo svih tiskanih promotivnih predmeta, u apsolutno bilo koji oblik! U načinu automatskog uvlačenja listova, stol za rezanje može smjestiti do jednog SRA3 ili dva lista.


Napredni ulagač automatskih listova ASF8000 pruža precizno rukovanje medijima za savršeno sinkronizirani, brzi, digitalni sustav rezanja šablona. To omogućuje korisnicima slaganje do 25 kg ili do 2.000 tiskanih medija, koji se stavljaju na prostirku za rezanje pomoću pneumatskog sustava za uvlačenje sa sustavom usisavanja i sofisticiranim sustavom zračnih lopatica.


Rezač FB8000 prima automatski uložene listove na svoj podmetač za rezanje i koristi CCD kameru visoke razlučivosti za skeniranje registracijskih oznaka, a također čita QR kodove kako bi identificirao i automatski dohvatio povezanu datoteku rezanja iz biblioteke poslova ColorCut Pro-a. FB8000 može izrezati i bigati od jednog lista kroz zadani broj kopija na cijelu hrpu medija u ulagaču. Mješovite serije različitih poslova mogu se zajedno učitati i svaka će se izrezati točno, učinkovito i pouzdano.
Maksimalna radna površina:

(automatsko uvlačenje listova) 335 mm x 500 mm

(ručno postavljanje) 500mm x 700mm


Maksimalna površina rezanja:

(automatsko uvlačenje listova) 340 mm x 500 mm

(ručno postavljanje) 470mm x 660mm


Prepoznavanje posla:

Napredna tehnologija QR koda za trenutno prepoznavanje i registraciju datoteka


Stalak: uključen


Način držanja medija: vakuumski stol s 2 zone (standardna vakuumska pumpa snage 750 W)


Akustični poklopac za pumpu: da


Akustične značajke: Akustični poklopac / kućište za vakuumsku pumpu, prigušivač za usis vakuumske pumpe


KONTROLA REZANJA


Montažni alati: funkcionalnost dvostrukog alata - Standardno se isporučuju 3 alata: Držač oštrice, alat za biganje i alat za kalibraciju alata


Sila / pritisak: do 1 kg (960 gf) po alatu isporučeno u intervalima od 4 g / korak preko upravljačke ploče Intec ColorCut