Mutoh ValueJet 1638WX

Mutoh ValueJet 1638WX

Iskusite visoki stupanj kvalitete ispisa i automatizacije! Mutohov vrhunski 1625 mm široki ValueJet 1638WX sublimacijski inkjet pisač zadovoljiti će vašu potrebu za brzinom, visokom kvalitetom, pouzdanosti i ekonomičnosti.

Da bi se postigao vrhunsku brzinu i vrhunsku kvalitetu ispisa, visokokvalitetni VJ-1638WX opremljen je najmodernijom tehnologijom piezo-glave i novom elektronikom, uključujući snažan 64-bitni RISC procesor. ValueJet 1638WX će vam pružiti neusporedivu jednostavnost korištenja, zahvaljujući Mutohovoj nagrađivanoj tehnologiji inteligentnog prekrivanja(i²) i novoj DropMaster tehnologiji .

Kompaktan i robustan, ovaj dvoglavi pisač idealan je za oglašavanje na tekstilu, izradu visokokvalitetnih dekorativnih proizvoda, tekstilnih bannera, pop-upova, personaliziranih kućnih dekoracija, sportske odjeće i košulja, šalica, gadgeta i još puno toga

Mutohova nova CMYK DS2 sublimacijska tinta je 100% ekološki prihvatljiva i ne zahtijeva nikakve oznake rizika. Razvijena specifično za 1638WX ispisnu glavu. Tinta nudi izvrsnu stabilnost mlaznica na velikim brzinama i prilikom ispisa velikog volumena  te će proizvesti savršenu oštrinu slike i definicije. Sublimacija je moguća na poliesterskim tkaninama, tkaninama od mješovitog vlakna (minimalno 80% poliestera) ili poliesterskim predmetima.

Mutohova strast za savršenstvom dizajna i vrhunska kontrola kvalitete pomoći će vam da postignete najvišu razinu kvalitete kako biste zadovoljili svoje kupce.

 ValueJet 1638WX pruža kvalitetu pri velikim brzinama i nevjerojatno visokim razlučivostima, bez obzira na vrstu papira koji ispisujete

Specifikacija Medija
Maksimalna širina medija: 1625 mm
Maksimalna širina ispisa: 1615 mm
Max. težina medija: 30
Max. debljina medija: 2,8 mm
Konfiguracija boja
Potrošnja boje ml/m²: 8,5
Konfiguracija boje: 2x4 CMYK (speed set-up) or 8 colour (gamut set-up)
Tip boje: Dye Sublimation
Performance
Visoka kvaliteta m²/h: 11
Kvaliteta m²/h: 25
Produkcija m²/h: 42
Brza produkcija m²/h: 50
Billboard m²/h: 65
Dimenzije
Dimenzije uređaja: 2698 x 885 x 1261 mm
Ukupna težina: 219 kg
Konfiguracija Printera
Broj ispisnih glava: 2
Rezolucija dpi: 1080