Summa S Class 2 160

Summa S Class 2 160

Signmaking se razvio, što znači da vam je potrebna oprema koja je izrazito fleksibilna i izdržljiva. Rezači Summa S Class 2 su pojam pouzdanosti i nude opcije za rukovanje sa gotovo svim materijalima koje im ponudite.
Kao i fino podešeno ovjesa u sportskom automobilu, naše precizno prenošenje materijala omogućuje nam da stavimo veću snagu ispod haube kako bismo poboljšali performance. Rezač S Class 2 ima dvostruki servomotor koji isporučuje zapanjujuće brzinu, a Summa inovativno vođenje materijala omogućuje vam da to učinite s potpunim pouzdanjem.

Točnost ovih europskih rezača upravo je ono što ih čini tako izdržljivima Ne samo da dobivate nevjerojatnu pouzdanost, također dobivate povjerenje da će vaši skupi ispisi biti precizno izrezani baš svaki put.

Značajke proizvoda:

1. Rezač Summa S Class 2 je neupitno najnapredniji rezač za materijale u roli na svijetu. Sa svojim ekskluzivnim dodirnim upravljačkim pločama također je i daleko najlakši za korištenje.

 2. OPOS X poravnanje konturnog rezanja omogućuju preciznost i automatizaciju OPOS-a, čak i na laminiranim medijima.

 3. Rezna glava uključuje automatski ‘cut-off’ nož , koji po izboru može biti postavljen da odreže vaš medij na kraju svakog zadatka.

 4. Rezač Summa S Class 2 standardno je opremljen Ethernet priključkom za brzu i pouzdanu vezu na mrežu, a USB se može koristiti za spremanje poslova za kasniju upotrebu. Osam ugrađenih i brzo dostupnih korisničkih konfiguracija omogućuje prebacivanje između različitih poslova i medija brzo i jednostavno.

5. Tangencijalna tehnologija rezanja jamči vrhunsku učinkovitost u usporedbi s uobičajenim tehnikama zakretanja noža. Smjer tangencijalnog noža elektronicki se kontrolira, što omogućava da rezač reže vrlo precizno uz vrlo visoku snagu. Savršeni rez osigurava jednostavno uklanjanje otpada i štedi vam dragocjeno vrijeme. Sa 600 grama pritiska rezanja, rezač Summa S Class 2 prorezuje kroz pjeskarenu foliju i reflektirajuće materijale s nevjerojatnom lakoćom, brzinom i točnosti.

Specifikacija Medija
Maksimalna širina medija: 168 cm
Maksimalna širina rezne površine: 158 cm
Dimenzije
Dimenzije uređaja: 225 x 68 x 111 cm
Performance
Brzina reza (dijagonalno): 141 cm/s dijagonalno
Ubrzanje: 5,5 G dijagonalno
Maksimalni pritisak: 600 grama
Upravljački programi
Programi u paketu: Cutter Control software; WinplotTM & MacSignTM Cut cutting software