SummaCut serija

SummaCut serija

SummaCut rezač ima vrlo složene algoritme za kompenziranje svih deformacije ispisa, koristeći najsigurniju tehnologiju senzora na svijetu. Ovo čini SummaCut rezač pobjedničkim rezačem kontura za sve potrebe.
Summa inženjeri znaju da nema važnije značajke za rezač vinila od prijenosa materijala. Zato svaki rezač počinje s našim ekskluzivnim i patentiranim MicroSprocket™ grit valjkom.
U jedinstvenom procesu, osigurava da svaki valjak ima precizni promjer svakog posebnog sloja valjka kako bi se potpuno uklonili rizici od habanja i oksidacije što bi moglo smanjiti prijenos materijala tijekom vremena.
Sa reznim performansama koje se nadmeću drugim vrhunskim rezačima, ne iznenađuje da je SummaCut jedan od najpopularnijih rezača vinila ikad napravljenih.

Ključne značajke:

1. Velika i jednostavna upravljačka ploča omogućuje brzu i jednostavnu promjenu postavki poput brzine, pritiska i načina rada.

2. Glava za rezanje postiže velike brzine te ima najvišu točnost za iznimno pouzdano rezanje vinila.

 3. Integrirani medijski valjci i drže vaš materijal ravno, čak i pri rezanju pri najvećoj brzini.

4. OPOS X s oznakama za rezanje kontura znači da možete savršeno precizno rezati printani vinil s potpunim povjerenjem i pouzdanosti.

Rezači SummaCut serije nudimo u širinama 60, 140 i 160cm.

Specifikacija Medija
Maksimalna širina medija: 66, 141, 164cm
Maksimalna širina rezne površine: 60, 135, 157.5 cm
Performance
Brzina reza (dijagonalno): 113 cm/s
Ubrzanje: 3 G dijagonalno
Maksimalni pritisak: 400 g
Upravljački programi
Programi u paketu: Cutter Control software; WinplotTM & MacSignTM Cut cutting software