AXYZ Panel Builder

AXYZ Panel Builder

Sustav PANELBuilder vodeće je CNC rješenje dizajnirano posebno za tržište aluminijskih kompozitnih ploča. Kombiniranjem naprednog i jednostavnog softverskog rješenja s prilagođenim dizajnom stroja, sustav PANELBuilder omogućuje brži, dosljedniji i niži trošak obrade aluminijskih kompozitnih ploča nego ikad prije.

Ovaj sustav posebno je dizajniran za proizvođače panela od aluminijskih i metalnih kompozitnih ploča koji obrađuju velike količine materijala za oblaganje na najbrži i najučinkovitiji mogući način.

PANELBuilder je dizajniran za obradu svih vrsta kompozitnih ploča kao što su Alucobond, Alpolic, Reynobond i drugi.

Jednako je sposoban raditi s drugim materijalima za oblaganje kao što su nehrđajući kompozitni materijali, titan, bakar ili cink, kao i čvrsti aluminijski i visokotlačni laminati kao što je Trespa.


Što ga čini jedinstvenim?


Sustav PANELBuilder je najsofisticiranije all-in-one rješenje na tržištu. Kombiniranjem naprednog i jednostavnog softverskog rješenja s prilagođenim dizajnom stroja, sada je moguće obraditi sve vrste materijala za oblaganje brže, dosljednije i po nižoj cijeni nego ikad prije.

Beskrajne radne površine stroja
kako bi odgovarale svim standardnim veličinama strojeva

Pripadajući CAD / CAM softver za automatsku izradu panela

Automatizirano slaganje radi optimalne proizvodnje, automatskog programiranja 


Parametarski predložci
za brzo dupliciranje i promjenu veličine u nekoliko klikova.
Performance
Kontrolni sustav: AXYZ A2MC Controller, 7 Segment motion profile, FPGA processor for high speed complex calculations, Dedicated true NC control – G and M codes, Network connection, Large solid state onboard memory, AXYZ SmartConsole
Pogonski sustav: X, Y – Rack and Pinion, Z – Ballscrew
Tipična brzina pozicioniranja: 2540-5080 cm/min
Dimenzije
Standardne dimenzije: PANELBuilder 4000 152x122cm, PANELBuilder 5000 182x305cm, PANELBuilder 6000 216x305cm, PANELBuilder 8000 261x305cm
Visina mosta: 15cm
Opcionalne visine mosta: 20, 25, 30, 33, 38, 45 cm
Opcionalno produživanje: Produživanje u koracima po 61cm do maksimalne dužine 15m