Summa S CLASS 3 rezači iz role

Summa S CLASS 3 rezači iz role

IZVRSNOST U REZANJU KROZ UČINKOVIT I PRODUKTIVAN RADNI TOK

Rezači folija klase S 3 odlikuju se inženjerskom izvrsnošću i naprednom tehnologijom rezanja. Nova serija klase S 3 izrađena je kako bi udovoljila potrebama pravih profesionalaca koji zahtijevaju ništa manje od vrhunske izvedbe, preciznosti do najsitnijih detalja i neusporedivu svestranost u svom radu. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, intuitivnom softveru GoSign, izdržljivoj konstrukciji i značajkama koje štede vrijeme, nadmašuju čak i najzahtjevnija očekivanja korisnika.


Napredna tehnologija rezanja za visokovolumenske digitalne tiskare

Rezači sa tangencijalnim i vučnim nožem klase S 3 savršen su izbor za profesionalce koji zahtijevaju brzinu, preciznost i svestranost. Pripremite se podići svoje standarde rezanja. Isprobajte rezače klase S 3 i nikada se nećete osvrtati unatrag.


Tehnologija istinskog tangencijalnog rezanja
Visoko inženjerske tangencijalne rezne glave na seriji S klase 3T imaju jedinstveni motorizirani nož, omogućavajući rezačima postizanje neusporedivih preciznosti i točnosti do najmanjih detalja. Naša tehnologija istinskog tangencijalnog rezanja čak rukuje i teškim pjeskarenim folijama, maskama za bojenje i reflektirajućim materijalima.


Pametno sortiranje i paneliranje objekata
Značajka pametnog sortiranja objekata osmišljena je kako bi odabrala najoptimalniju početnu točku za rezanje objekata, svaki put. Osim toga, jedinstvena funkcija pametnog paneliranja poboljšava točnost rezanja i pojednostavljuje postobradu. Kada je paneliranje, npr., postavljeno na 40 cm, svi objekti unutar tog raspona režu se odjednom.

Glava za izvedbu
Modeli S klase 3 TC su najnapredniji rezači serije S klase 3. Njihova visokoprecizna glava za rezanje sada može nositi dva alata istovremeno. To vam omogućuje da režete i utisnete ili režete i crtate bez mijenjanja alata.

OPOS poravnanje za pametnu proizvodnju
Optički sustav pozicioniranja je automatizirani sustav konturnog poravnanja. OPOS X senzorska tehnologija očitava 4 do 128 oznaka na širokom rasponu materijala. Sada je kamera na seriji S klase 3 još učinkovitija s još bržim sposobnostima prepoznavanja.

Veći promjeri rola
Rola medija na rezaču sada može rukovati promjerom od 20 cm i podržava težinu role od barem 45 kg. Ovo poboljšanje izuzetno je korisno za aplikacije tiska i rezanja, uključujući laminirani vinil.

Sustav za namatanje pokretan servom
Nakon završetka posla, sustav će uredno namotati materijal i pripremiti stroj za sljedeći. Integrirana značajka paneliranja razdvaja dugačke nizove u kraće uzastopne zadatke, omogućavajući rezanje potpunih rola bez nadzora i isporuku točno namotanog materijala.

Povećane produktivnosti uz G-performance
S G-Performance-om možete povećati proizvodnju na rola rezačima klase S 3 za do 40%. Njegov utjecaj posebno je primjetan kod bržeg čitanja registracijskih oznaka i pri rezanju širih podloga.